okt 14

Werken in je eigen wijk als (vrijwillige) kok?

Vind jij het leuk om voor een grote groep mensen te koken? Wil je iets betekenen voor de wijk Diezerpoort? Vind jij het ook belangrijk dat er in de wijk een plek is waar mensen goedkoop en lekker kunnen eten en elkaar kunnen ontmoeten? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Wat hebben we nodig?

Een (vrijwillige) kok die 1x per 2 weken voor een beperkt budget kookt. We zoeken een enthousiast iemand die goed kan werken in een team van (vrijwillige) keukenhulpen, gastvrouwen en gastheren.  De werkzaamheden vinden plaats tussen 15.30 en 20.30 in wijkcentrum Rembrandtien.

Wij bieden? Een gezellig kookteam, een vrijwilligerscontract en een vergoeding en uiteraard mag je lekker een hapje (gratis) mee-eten.

Stichting  Focus, Travers en Kwartiermakers starten vanaf donderdag 20 oktober weer met het eetcafé in de Diezerpoort. Iedere donderdagavond verzorgt  het kookteam van Focus en Travers een 3-gangenmenu voor slechts € 4,50. Het eetcafé is bedoeld voor alle wijkbewoners in en rond de wijk Diezerpoort.

Heb je belangstelling of wil je meer weten? Mail naar Cindy Boerema kwartiermakercindy@focuszwolle.nl

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2011/10/14/werken-in-je-eigen-wijk-als-vrijwillige-kok/283/