okt 02

Doe als band mee met Stairway to Hedon

Hedon vernieuwd TnIn december begint de vierde editie van dé bandcompetitie van Overijssel: Stairway to Hedon. Beginnende bands strijden tijdens de vier voorrondes op verschillende locaties om een finaleplek te winnen in het nieuwe pand van poppodium Hedon. De winnaar van de finale verdient de plek van voorprogramma voor een concert in Hedon.
Vorig jaar ging hiphopformatie Loodzwaar er nog met de eer vandoor. De inschrijving is inmiddels gestart en kan via de website.

Dit jaar worden er vier voorrondes gehouden waar lokale en beginnende acts zich kunnen laten horen. De voorronde vindt dit jaar plaats in december in Het Vliegende Paard in Zwolle. Een professionele jury bestaande uit professionals uit de muziekindustrie beoordeelt per voorronde wie er door mag naar de finale. Voor de afvallers is er nog een laatste redding in de vorm van de wilde kaart. De band met de meeste stemmen op Facebook zal deze kaart in ontvangst nemen en is daarmee alsnog verzekerd van een finaleplek.

De winnaars van de voorrondes krijgen een dag coaching aangeboden zodat ze helemaal klaargestoomd zijn voor de finale. Ze worden o.a. begeleid op het gebied van presentatie, het krijgen van boekingen en het uitbrengen van muziek. De winnaar van de finale mag een optreden verzorgen in het voorprogramma van een artiest in het nieuwe Hedon.Lijkt het je wat om mee te doen aan Stairway to Hedon en speel je in een jonge, enthousiaste, beginnende band? Schrijf je dan voor 31 oktober in www.stairwaytohedon.nl.

Voorrondes zijn:
6 december in de Buze in Steenwijk
7 december in de Stadsgehoorzaal in Kampen
13 december 2013 de Gashouder in Dedemsvaart
14 december 2013 Het Vliegende Paard in Zwolle

De Finale is bij Poppodium Hedon en de datum wordt later bekend gemaakt.

45112_487766244595476_91940725_n

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/02/doe-als-band-mee-met-stairway-to-hedon/15152/