okt 04

Nieuwe ambulant medewerker voor Dieze

Logo Leger TNIeneke Wubs is werkzaam bij het Leger des Heils als ambulant medewerker. In haar nieuwe functie gaat ze zich bezighouden met de wijk Diezerpoort.

Ieneke werkt nu bijna vijf jaar voor het Leger des Heils. Eerst als gezinscoach in Hoogeveen, daarna bemoeizorg (Geestelijke Gezondheidszorg) in Zwolle en nu als ambulant medewerker bij Begeleid Wonen. Naast haar werk als ambulant medewerker gaat ze zich ook richten op het maken van verbindingen in onze wijk.

‘Mijn werk richt zich vooral op mensen die geen helper hebben of geen of een klein netwerk hebben en misschien in een isolement verkeren. Verbinden tussen burgers, verenigingen, kerken, organisaties vind ik belangrijk’, aldus Ieneke.

Ieneke gaat erop uit om erachter te komen wat mensen bezig houdt, wat ze positief vinden in de wijk en wat eventueel anders zou kunnen. Daarnaast zoekt ze de samenwerking met ketenpartners om met vereende kracht iets voor de bewoners te betekenen.

Foto Ieneke Wubs

‘Zijn er zaken die u onder mijn aandacht wilt brengen, of wilt u meedenken? Ik ben bereikbaar per mail en telefoon via: ieneke.wubs@legerdesheils.nl en 06 – 22607912.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/04/15197/15197/