okt 05

Indische Buurt speelt eerste wedstrijd in de PEC Zwolle Street League

PEC Zwolle Street League ugJongeren uit de Indische Buurt spelen hun eerste wedstrijd in poule A van de PEC Zwolle Street League thuis tegen Instanbul United. De voetbalwedstrijd wordt vrijdag 11 oktober gespeeld op het Bankaveldje en begint om 18:00 uur. Onze jongens en meiden kunnen jouw steun wel gebruiken, dus kom kijken en moedig ons team aan!

Het team Indische Buurt bestaat uit zeven jongens en één meisje. Joey, Justin, Mike, Jordy, Raylison, Janneau en Maikel zijn de jongens van ons team. Mariana is het enige meisje in de ploeg, maar zeker een talentvolle voetbalster.

De jongeren worden gecoacht door Senay en Francisca, zowel fysiek als mentaal. In de trainingen besteden zij aandacht aan de voetbaltechnieken en de conditie van de spelers en speelsters.

Team Indische Buurt

PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar waarin wijken en buurten van de Gemeente Zwolle tegen elkaar voetballen. Naast het winnen van deze straatvoetbal wedstrijden kun je ook op een andere manier extra ‘Likes’ verdienen! Dit kan door je als team zijnde in te zetten voor je eigen wijk! Door bijvoorbeeld afval op te ruimen in je eigen wijk of de boodschappen te doen voor je oude buurvrouw.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/05/indische-buurt-speelt-eerste-wedstrijd-in-de-pec-zwolle-street-league/15236/