okt 11

Jongeren griezelen met Plas in je Broek Nacht

Halloween TnVoor de tweede keer wordt de Plas in je Broek Nacht georganiseerd. De spooktocht voor de jongeren uit Dieze, de Indische Buurt, Aa-landen en Wipstrik wordt gehouden in de nacht van 24 oktober. Dit jaar zal er op een geheime locatie gegriezeld worden.

Vorig jaar is de spooktocht voor het eerst georganiseerd. Veel jongeren gaven aan weer een griezelavond te willen. Griezelen is hot, dat is te merken aan de populariteit van de Walibi Fright Night onder jongeren. Dit jaar zal de Plas in je Broek Nacht nog spannender zijn, jongeren en buurtbewoners worden namelijk ondersteund door twee professionele ‘griezelaars’.

Als jongeren zich willen opgeven kunnen ze dit individueel doen of met een groep van maximaal zes personen. Jongeren vanaf groep 8 mogen zich opgeven. Opgaves kunnen ingeleverd worden op verschillende locaties; Jeugdhonk Dieze West, de Vlasakkers, Free2Move en het kantoor van Travers Welzijn aan het Simon van Slingelandtplein in Dieze-Oost.

Deelname bedraagt twee euro per persoon en de jongeren moeten zich om 21.30 uur verzamelen op het Simon van Slingelandtplein. Opgeven kan t/m dinsdag 22 oktober op het mailadres plasinjebroeknacht@gmail.com.

Op dit moment kunnen vrijwilligers, die jongeren een toffe nacht willen bezorgen, zich ook aanmelden. De Plas in je Broek Nacht wordt georganiseerd door jongeren en bewoners en ondersteund door Travers Welzijn.

Flyer Plas in je Broek Nacht 24 okt 2013

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/11/jongeren-griezelen-met-plas-in-je-broek-nacht/15378/