okt 13

Indische Buurt viert Halloweenfeest op 26 oktober

Halloween 2013 ugDe dagen worden steeds korter, het weer grimmiger en voor je het weet wordt de klok een uur teruggezet. Op de laatste ‘zomertijdavond’ van dit jaar gaan we in de Indische Buurt een groots Halloweenfeest vieren.

Zaterdag 26 oktober is er vanaf half zeven een speurtocht door de wijk en wij hebben jouw hulp nodig om alle vampiers, mummies, duivels, heksen en spoken te vinden. Bij al deze “enge” figuren moet je ook een opdracht uitvoeren. Je mag pas terug naar het buurthuis als je ze allemaal hebt uitgevoerd!

Na de speurtocht worden er in het buurthuis leuke Halloween spelletjes gespeeld. De Vlasakkers wordt net als voorgaande jaren omgebouwd tot het engste buurthuis uit de omgeving, met een spannende spokentunnel. Je kunt het buurthuis alleen in via deze griezelgang!

Halloween 26-10-2013

Als afsluiting gaan alle kinderen Marshmallows bakken rondom het kampvuur. Voor jongeren van 10 jaar en ouder is er, bij voldoende animo, rond half tien nog een spannende film te zien. Voor het Halloweenfeest wordt een eigen bijdrage gevraagd van één euro voor leden en één euro vijftig voor niet-leden.

Durf jij alles en ben je 6 jaar of ouder? Geef je dan ook op!
Woon je in de Indische Buurt dan heb je onlangs een flyer met een opgavenstrook in de brievenbus gehad. Vul de strook in en lever deze samen met het geld uiterlijk donderdag 24 oktober in bij Helga, Sayma, Betty of Jolanda de Jong in wijkcentrum de Vlasakkers. Mocht de flyer niet hebben gekregen, dan kun je de onderstaande strook printen of haal er een op bij het wijkcentrum. Voor het Halloweenfeest wordt een eigen bijdrage gevraagd van één euro voor leden en één euro vijftig voor niet-leden.

Opgavestrook Halloween 2013

Het Halloweenfeest in de Indische Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door wijkvereniging De Vlasakkers, Travers Welzijn en vele vrijwilligers uit de Indische Buurt!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/13/indische-buurt-viert-halloweenfeest-op-26-oktober/15394/