okt 17

Vier samen de Werelddag van verzet tegen armoede

Stichting Wit TnStichting Wit en de Verrijzeniskerk organiseren donderdag 17 oktober de viering van de Internationale dag van verzet tegen extreme armoede en uitsluiting. Samen delen is hierbij het thema. Zoals Pythagoras ooit zei: “Indien ge vreugde wilt vermenigvuldigen, moet ge haar delen.”

Delen gaan we doen, vandaar dat we u willen vragen iets mee te nemen! Het maakt niet uit wat het is, mag zowel materialistisch als symbolisch (bijvoorbeeld een spreuk) zijn.

Het programma begint om 16:45 uur met een inloop in de Oosterkerk aan de Bagijnesingel 17 te Zwolle, gevolgd door de introductie, een getuigenis en muziek. Rond half zes is er een gezamenlijke maaltijd en tussendoor spreekt Neeltje de Sevren Jacquet van de gemeente over het project ‘ZorgSaam’ in Holtenbroek. Om zeven uur is de afronding van de avond in de Oosterkerk en lopen we samen naar het Odeon om de première van ‘De Omdenkers’ bij te wonen. De voorstelling van de Joseph Wresinski Cultuur Stichting begint op half negen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Wit, via e-mailadres voorzitter.wit@live.nl of bel 06-83970970.

Nee tegen armoede

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/17/vier-samen-de-werelddag-van-verzet-tegen-armoede/15462/