okt 19

Dieze-Oost houdt Halloween middag voor kinderen

Halloween Dieze-Oost TnWil jij ook een gave lampion maken, gekke Halloween spelletjes doen? En durf jij met een heks op de foto? Op donderdag 24 oktober is er van 15:00 tot 17:00 uur een Halloween middag aan het Simon van Slingelandtplein in Dieze-Oost. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar mogen meedoen!

Er komt een grote tent op het speelveldje van het plein te staan waar Consuela een knutselmiddag geeft voor kinderen vanaf 6 jaar. “We gaan de kinderen schminken en daarna mogen ze met een mooi gezicht op de foto, samen met de heks.” De foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf en zijn vanaf vrijdag 8 november te bestellen in het jeugdhonk Dieze-Oost.

Alle kinderen zijn welkom, we willen wel graag dat jij je vóór 22 oktober opgeeft bij Herman en Consuela (Vorkenstraat 45 in Dieze-Oost). Je kunt je ook opgeven in Het Wonderwoud (er hangt een lijst in de hal) of stuur een mailtje naar s.kuipers@travers.nl.

Halloweenmiddag Dieze-Oost

De Halloween middag wordt georganiseerd door vrijwilligers/buurtbewoners van Dieze-Oost en ondersteund door Travers Welzijn. Het jeugdhonk Dieze-Oost vind je in de kelder van Scouting Renatum 57 aan de Geert Grootestraat 9 – 11 in Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/19/dieze-oost-houdt-halloween-middag-voor-kinderen/15532/