okt 22

Uitnodiging tweede wijkdialoog Indische Buurt

Jij bent aan de Buurt TnWijkwethouder Nelleke Vedelaar, wijkmanager Diezerpoort Hanneke Valkeman en andere wijkwerkers willen graag met de bewoners verder praten over het wonen in de Indische Buurt op de tweede wijkdialoog ‘Jij bent aan de Buurt’. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 29 oktober in wijkcentrum de Vlasakkers en begint om 19:30 uur.

Op de vorige bijeenkomst, in april heeft u aangegeven wat u als bewoner belangrijk vindt voor uw buurt zoals het aanpakken van de verloedering bij de containers en op pleintjes. Op de containers zijn op verzoek van bewoners stickers van de ROVA geplakt met het telefoonnummer van de Rova. Bewoners van de Sumatrastraat zijn aan de slag gegaan met een plan voor hun pleintje. En zo gebeurt er al het één en ander.

In april heeft u ook gezegd het jammer te vinden dat andere Zwollenaren vaak een verkeerd beeld hebben van de Indische Buurt. Nu willen we graag verder met u brainstormen over hoe een positief beeld van de Indische Buurt te krijgen.

  • Welke positieve dingen in de buurt worden onvoldoende gezien door andere Zwollenaren
  • Welke nadelen ondervinden buurtbewoners dagelijks van het imago van de buurt
  • Wie wil verder mee doen

Wijkdialoog Indische Buurt 29 okt 2013

Meldingen, verzoeken en klachten over het beheer en onderhoud kunt u doorgeven aan het Klanten Contact Centrum van de gemeente Zwolle, telefoonnummer 14038, keuze nummer 3 (woon- en leefomgeving). Voor digitale toezending verslag wijkplatform kunt u zich aanmelden via www.zwolle.nl/inloggen.

Graag tot ziens op 29 oktober 2013!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/22/uitnodiging-tweede-wijkdialoog-indische-buurt/15563/