okt 22

‘WijZ in beweging’ houdt open lesweek

Fitgym TnIn september zijn alle sport- en beweeg activiteiten van WijZ weer van start gegaan. Ook in Dieze komen in verschillende locaties groepen bij elkaar om gezond en sportief bezig te zijn zoals Fitgym, Internationaal dansen, Wandelen, Koersbal, Kegelen, Tai Chi, Pilates, Yoga enzovoort.

Bewegen is zo belangrijk als je ouder wordt. Je voelt je fitter, ontmoet anderen en je houdt je conditie op peil. En uiteraard is er ruimte voor gezelligheid; de groep drinkt na elke les gezamenlijk een kopje koffie.

U wordt van harte uitgenodigd eens mee te doen, want WijZ heeft in de week van 28 oktober tot en met 1 november een open lesweek. Dit houdt in dat men in deze week gratis kan kennismaken met de diverse sport- en beweegactiviteiten. Besluit men om vervolgens tot en met het einde van het seizoen (tot 1 januari 2014) deel te nemen, dan kan dit tegen een gereduceerd tarief van € 17,50 voor zeven lessen.

Gre's Gymclub 028

Introductieles Pilates in De Terp
Maandag 28 oktober is er van 14.00 tot 15.00 uur een gratis introductie- of kennismakingsles Pilates voor beginners in WijZlocatie De Terp aan de Radewijnsstraat 1. Daarop volgend is er een korte cursus voor € 15,00. Deze vindt plaats op maandag 4, 11, 18, 25 november, 9 en 16 december.

Komt u eens langs om de “Beweegwijzer” op te halen of een afspraak te maken voor een infogesprek. Ook vindt u veel informatie op de website www.wijz.nu. Voor algemene informatie kunt u bellen met 038 85 15 700. De Beweegwijzer kunt u ook downloaden door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/22/wijz-in-beweging-houdt-open-lesweek/15553/