okt 28

HanZup in Creatieve Coöperatie

Hanzup-logo-groot-creatieve-coorporatieai1-620x209In de Creatieve Coöperatie wordt vrijdag 1 november van twee tot vijf uur weer een HanZup gehouden. Hier kunnen creatieve ondernemers op zoek naar een goeie opdrachtgever en kunnen opdrachtgevers op zoek naar een creatieve oplossing voor een vraagstuk.

Per sessie krijgen drie opdrachtgevers de gelegenheid een vraagstuk waarvoor zij een oplossing zoeken te presenteren aan ondernemers in de creatieve industrie.

Ondernemer Paul is met zijn bedrijf iGlow Media gevestigd in de Creatieve Coöperatie, wat vindt hij van HanZup? ‘Het is belangrijk om samen met freelancers een goed project tot stand te brengen; mensen moeten weer leren samenwerken, en dat kan bij HanZup, waar creatieve vakmensen de uitdaging aangaan om in kleine groepen een oplossing voor een probleem te vinden.’

De entree voor HanZup is gratis, opgeven moet wel, en kan via info@creatievecooperatiezwolle.nl. Meer informatie en het programma vind je op www.creatievecooperatiezwolle.nl.

Creatieve Coöperatie

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/28/hanzup-in-creatieve-cooperatie/15730/