okt 30

Mobiel blijven met behulp van het OV

truus TNWijZ organiseert op dinsdag 12 november 2013 vanaf half twee een bijeenkomst over het openbaar vervoer voor senioren in De Terp in Zwolle.

De bijeenkomst staat mede in het doel van het project ‘Doe mee met het OV’ van de Provincie Overijssel. OV-ambassadeurs Truus Gijsberts en Rob Bos informeren tijdens deze bijeenkomst senioren over reizen met de bus of trein.

Truus: “We helpen hen letterlijk op weg in het openbaar vervoer. We informeren hen over het reizen met de bus of trein, de verschillende abonnementen die er zijn en de OV-chipkaart. Ook het reizen met de Regiotaxi komt aan bod”.“We hopen dat senioren vaker gebruik maken van het openbaar vervoer, waardoor ze mobieler worden”, aldus Joyce Lurvink van de organisatie.

De bijeenkomst wordt gehouden vanaf half twee tot half vijf in De Terp aan de Radewijnsstraat 1 te Zwolle. Meer informatie is te vinden op hun website.

bus-syntus web

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/30/mobiel-blijven-met-behulp-van-het-ov/15773/