okt 30

Vlasakkers houdt volgende bingo op 1 november

Bingokaart De Vlasakkers TnWijkvereniging De Vlasakkers organiseert vrijdag 1 november aanstaande weer een bingo-avond. Een gezellige avond waarbij de spanning hoog oploopt. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum Vlasakkers en begint om 19:30 uur, de zaal is open om 19.00 uur.

De Vlasakkers houdt iedere eerste vrijdag van de maand een bingo-avond. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 15 bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost € 7,50 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Als afsluiting is er een extra ronde voor de geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Voor deze extra ronde wordt wel een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Tijdens het alom bekende spelletje is er regelmatig pauze voor een gesprekje met buurtgenoten, een hapje en een drankje. Voor de rokers is er dan tijd om buiten een sigaret op te steken.

Speel mee en win
Kom vrijdag 1 november ook naar wijkcentrum Vlasakkers en speel mee.
Er zijn leuke prijzen te winnen!

Kijk voor meer activiteiten van wijkvereniging De Vlasakkers en wat er zoal te doen is in het wijkcentrum of de Indische Buurt op www.devlasakkers.nl.

Bingo Vlasakkers Flyer 2013-11-01

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2013/10/30/vlasakkers-houdt-volgende-bingo-op-1-november/15767/