feb 12

Win een Jack Daniels gitaar bij Taymir in Hedon

Jack Daniels Gitaar TnDe lekkerste gitaartracks van Taymir tref je vrijdag 14 februari in Zwols poppodium Hedon. De band maakt aanstekelijke indie-popsongs in de beat traditie van de 60’s, maar dan met de ballen van de Arctic Monkeys en het venijn van de Strokes.

Alsof dat nog niet fijn genoeg is wordt er dezelfde avond ook nog eens een akoestische Jack Daniel’s-gitaar verloot. Om kans te maken hoeven bezoekers enkel hun ticket bij binnenkomst om te ruilen voor een lotnummer.

In de eerste week van oktober vorig jaar kwam Taymir’s eerste single Aaaaah uit. Giel Beelen draaide het nummer al snel in zijn ochtendshow én bij De Wereld Draait Door. In de veronderstelling dat hij met de nieuwste sensatie uit Engeland te maken had, kwam hij erachter dat Taymir een Haags bandje is. Kort daarop ging het snel met de heren en werden ze verkozen tot 3FM Serious Talent, de eerste single kreeg veel airplay en werd zelfs megahit op 3FM. 2014 kan daarom wel eens hét jaar van Taymir worden.

Jack Friday
Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniel’s een concert van een artiest in Hedon waarmee de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet. Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze keer is het optreden van Taymir geselecteerd als Jack Friday.

Taymir

TAYMIR
Locatie: Poppodium Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7 in Zwolle
Wanneer: vrijdag 14 februari
Aanvang: 21:30 uur, de zaal is open vanaf negen uur

Kaarten á € 10,50 zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en mits voorradig nog aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/02/12/win-een-jack-daniels-gitaar-bij-taymir-in-hedon/17373/