feb 13

Zwolle presenteert plannen Dieze-Oost

Singel web ab 1Bent u benieuwd naar de plannen in Dieze-Oost? Wilt u graag weten hoe het ontwerp voor het Simon van Slingelandtplein er uit ziet? Of de inrichting van de voorzijde van de Geert Grote II en Pieter Steyn II – III? Kom dan naar de inloop-bijeenkomst op woensdag 19 februari van half zeven tot half negen in De Terp.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u zien hoe het openbaar gebied op verschillende plekken in Dieze-Oost wordt ingericht. Ontwikkelaar Artezs presenteert het plan dat zij verder hebben uitgewerkt voor een gezondheidscentrum aan de overzijde van de Geert Grootestraat.

Het voornemen is om twee gebouwen met (para)medische voorzieningen te realiseren waar onder andere een huisartsenpraktijk, fysiotherapie, een tandarts en een diëtiste worden gehuisvest. Ook zijn bij deze bijeenkomst de bewonersinitiatieven te bekijken van het Huis van Vriendschap en Stadstuin Het Verre Oosten.

Geert Grotestraat 1 web ab De afgelopen periode is in samenspraak met bewoners gewerkt aan een nieuwe inrichting van het Simon van Slingelandtplein, met doorgang naar de singel. Het uiteindelijke ontwerp wordt tijdens de inloopbijeenkomst getoond. Ook laat kunstenares Amelieke uit Dieze-Oost haar ontwerpen voor de etalages aan het plein zien.

Ontwerpplan openbare ruimte rond het Simon van Slingelandtplein

Voorstel indeling openbare ruimte rond het Simon van Slingelandtplein

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/02/13/zwolle-presenteert-plannen-dieze-oost/17386/