feb 16

Bent u al gespot als één van de Diezerpoorters?

Cobie Uiterwijk TnOf het nu in Dieze, Bagijneweide, de Indische Buurt of Het Noorden is, overal kunt u Cobie Uiterwijk tegenkomen met de vraag of zij een foto van u mag maken voor haar project Diezerpoorters. Door de hele wijk maakt onze fotografe portretten van mensen die in Diezerpoort wonen, werken of gewoon op bezoek zijn.

Cobie startte begin dit jaar een nieuw project waarbij ze bewoners of bezoekers van onze wijk Diezerpoort voor de camera vraagt. Ze gaat regelmatig op pad en hoopt alledaagse of bijzondere mensen tegen te komen voor een mooi plaatje met een leuk praatje.

Elke dag probeert Cobie een portret op onze facebookpagina te plaatsen, maar de foto’s worden ook op onze website gepubliceerd in het tabblad Diezerpoorters. Vandaag zijn de fotoreportages bijgewerkt tot half februari.

Gonneke Groen-Ruiter & Ashley, Lisette Gerrits & Chaynne in het speeltuintje aan de Sumatrastraat in de Indische Buurt

Gonneke Groen-Ruiter & Ashley, Lisette Gerrits & Chaynne in het speeltuintje aan de Sumatrastraat in de Indische Buurt

“Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ben iedere morgen blij dat ik weer een foto mag plaatsen. Er wordt erg goed op gereageerd door de mensen op straat. Bijna iedereen zegt ja als ik ze voor de camera vraag. Ik ben zelf heel benieuwd hoe de hele collectie er over een tijd uit gaat zien, het wordt vast heel mooi zo veel portretten uit de wijk Diezerpoort”, aldus Cobie. “Ik hoop dat iedereen er net zo veel plezier aan beleeft als ik zelf.”

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/02/16/bent-u-al-gespot-als-een-van-de-diezerpoorters/17448/