feb 27

Parkeerregime Bagijneweide wordt aangepast

Zwolle logo gemeente TnOp 2 januari schreven wij over de parkeerdruk in de omgeving van de Bagijneweide. Op 15 januari is er een wijkbijeenkomst met wijkwethouder René de Heer geweest, met een opkomst van ongeveer veertig wijkbewoners. Inmiddels is er meer bekend over het parkeerregime aan de Bagijneweide en Philosofenallee.

De Bagijneweide, sector 10 en de Philosofenallee, sector 14 worden samengevoegd tot één sector. Alle huidige vergunninghoudersplaatsen worden betaalde parkeerplaatsen en de huidige betaalde parkeerplaatsen blijven bestaan. Vergunninghouders kunnen met hun parkeervergunning op de betaalde parkeerplaatsen parkeren.

Voor bewoners van sector 9, Dieze verandert er niets, ook niet voor bewoners aan de Stilobadstraat met een eigen parkeerplaats.

Het dubbel parkeren gaat hopelijk nog in het voorjaar van 2014 van start, na de bebording,  eventuele parkeerautomaten plaatsing en toestemming van de klankbordgroep. Bewoners uit de Rhijnvis Feithlaan kunnen zich nog voor deze groep opgeven bij wijkmanager Hanneke Valkeman via whj.valkeman@zwolle.nl.

Rhijnvis Feithlaan 2013-06-22

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/02/27/parkeerregime-bagijneweide-wordt-aangepast/17642/