apr 01

Wie wint Stadskids Stars Diezerpoort?

Stadskids Stars Diezerpoort TnVrijdag 28 maart was het dan zover, de voorronde van Stadskids Stars Diezerpoort. Om 17:30 uur stroomden alle kandidaten een tikkie zenuwachtig binnen om zich voor te bereiden op hun acts. Ook de jury nam alvast plaats achter hun tafel. De vier juryleden in de Vlasakkers zijn Elly van Hattum, Helga van den Berg, Bas Rientjes en zanger Wimmie Bouma!

Om 18:00 uur was het dan aan de eerste kandidaat om haar talent te laten zien. In totaal waren er twaalf acts, variërend van dans tot zang. Ondertussen werd het publiek getrakteerd op een hapje en een drankje, die door jongeren uit de Indische Buurt gemaakt zijn. Want de betrokkenheid uit de buurt was wederom erg groot. De talentenshow wordt gepresenteerd door Jennifer en Delinja.

Natasja krijgt het publiek in de Vlasakkers goed mee

Natasja krijgt het publiek in de Vlasakkers goed mee

Rond half acht ging de jury in kort beraad over welke twee acts het beste waren. In de categorie 6 tot en met 9 jaar won Cheyenna. “Zij heeft het complete plaatje van zang en dans laten zien met het nummer bedankt voor jouw liefde van Marlous”, aldus de jury. Door zijn enthousiasme won Leroy in de categorie 10 tot en met 12 jaar met het nummer dromendans van Vinzzent.

De twee winnaars mogen op 9 april a.s. hun act laten zien op het podium in Hedon. Daar strijden ze vanaf half drie tegen kandidaten uit andere wijken. De winnaars van de finale winnen kaarten voor een optreden van Gers Pardoel en een backstage rondleiding in Hedon.

Helga van den Berg reikt de prijzen uit aan Cheyenna en Leroy

Helga van den Berg reikt de prijzen uit aan Cheyenna en Leroy

Wij willen alle betrokken bewoners en jongeren bedanken voor hun actieve en enthousiaste inzet tijdens deze voorronde. Ook de Coop aan de Vechtstraat willen we bedanken voor het sponsoren van koffie/thee, ranja en de hapjes!

Stadskids Stars wordt georganiseerd door Travers Welzijn. De voorronde in de Diezerpoort is georganiseerd door Lisa Spijkerman en Marleen Hulter (stagiaires Travers Welzijn) in ondersteuning van het kinderwerk.

Bekijk alle deelnemers in de fotoreportage van Stadskids Stars Diezerpoort of een selectie van de foto’s op Facebook Diezerpoorter.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/01/wie-wint-stadskids-stars-diezerpoort/18106/