apr 03

Vlasakkers houdt maandelijkse bingo op 4 april

Bingokaart De Vlasakkers ugWijkvereniging De Vlasakkers organiseert vrijdag 4 april aanstaande haar maandelijkse bingo. Een gezellig avondje uit voor bewoners van de Indische Buurt en andere wijken in Zwolle. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum Vlasakkers en begint om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur.

De Vlasakkers houdt iedere eerste vrijdag van de maand een bingo-avond. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 15 bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost € 7,50 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Als afsluiting is er een extra ronde voor de geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Voor deze extra ronde wordt wel een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Tijdens het alom bekende spelletje is er regelmatig pauze voor een gesprekje met buurtgenoten, een hapje en een drankje. Voor de rokers is er dan tijd om buiten een sigaret op te steken.

Speel mee en win
Kom vrijdag 4 april ook naar de Vlasakkers en speel mee.
Er zijn leuke prijzen te winnen!

Kijk voor meerdere activiteiten van de wijkvereniging op www.devlasakkers.nl.

Flyer Bingo Wijkvereniging De Vlasakkers 2014-04-04.indd

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/03/vlasakkers-houdt-maandelijkse-bingo-op-4-april/18150/