apr 05

Focus op Verbinden organiseert verwendag

Focus op Verbinden TnWil jij een nieuw kapsel of genieten van een voetreflexmassage? Dat kan! Bij Focus op Verbinden kun jij je maandag 14 april aanstaande van 11:00 tot 16:00 uur professioneel laten verwennen.

Stichting Focus organiseert twee keer per jaar een verwendag voor bezoekers of bewoners uit Dieze, de Indische Buurt en andere wijken in Zwolle.

Net voor Pasen kunnen mensen, die weinig te besteden hebben, voor een prikkie naar de kapper of even lekker ontspannen uit de dagelijkse sleur. Voor de verschillende behandelingen wordt een minimale eigen bijdrage gevraagd!

De ondernemers die de verwendag verzorgen zijn een voetreflexmasseuse van Voetreflextra, en de kappers van Hairtoday. Daarnaast zijn er meerdere activiteiten, zoals een lunch en een kledingwinkel. Er zijn deze keer ook nog extra verrassingen, die gaat Focus op de dag zelf bekendmaken.

Inschrijven kan dezelfde dag, 14 april, vanaf 10:30 uur. Vanaf 11:00 uur is iedereen welkom bij Stichting Focus aan de Zerboltstraat 63A in Dieze-Oost.

Nieuwsgierig? Bekijk dan ons bericht van de laatste Focus verwendag in de Vlasakkers.

Focus verwendag 14-04-2014

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/05/focus-op-verbinden-organiseert-verwendag/18197/