apr 11

Vlasakkers gaat met kinderreis naar Drouwenerzand

Kinderreisje Drouwenerzand 2013 ugIn de meivakantie organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers het jaarlijkse reisje voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Op woensdag 30 april gaan ze met de bus naar Drouwenerzand, een fantastisch speelpark waar uw kinderen zich goed kunnen vermaken. Ze vertrekken ‘s morgens om 09:00 uur vanaf de hoek Javastraat en Bankastraat, de kinderen en begeleiders zijn rond vijf uur weer terug in de Indische Buurt.

Willen uw kinderen ook mee? Geef ze dan vóór donderdag 24 april op bij Johanna Bosman in Wijkcentrum de Vlasakkers. Opgeven kan met het onderstaand opgaveformulier of de flyer die u deze week in de brievenbus hebt gekregen.

De kosten zijn € 18, – per kind voor niet leden en € 7,50 voor leden (tweede of derde kind zes euro). Johanna is elke maandagochtend, dinsdagochtend en woensdagmiddag aanwezig in wijkcentrum.

Bent u nog geen lid?
Geen probleem! U kunt bij het inschrijven voor het kinderreisje nog altijd lid worden. Het lidmaatschap van de wijkvereniging geldt voor alle gezinsleden en kost € 7,50 per jaar.

Kijk voor meer activiteiten van wijkvereniging De Vlasakkers en wat er zoal te doen is in het wijkcentrum of de Indische Buurt op www.devlasakkers.nl.

Kinderreisje 2014 opgavenformulier

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/11/vlasakkers-gaat-met-kinderreis-naar-drouwenerzand/18332/