apr 14

Herman Brood Academie talenten trekken langs Zwolle

Herman Brood in Hedon TnDe Herman Brood Academie uit Utrecht gaat door het land met talenten van de school en doet op zondag 20 april poppodium Hedon te Zwolle aan. De Kleine Zaal gaat open om zeven uur, de entree is gratis. De optredens zijn van Emil Landman en The Brahms.

Je zou de naam Emil Landman al eens gehoord kunnen hebben. Bij bijvoorbeeld DWDD, Radio 1 of als support act van Mister & Mississippi. Hij schreef zijn plaat A Bargain Between Beggars samen met song-smid Larry D. Brown (Grey Reverend, The Cinematic Orchestra).

Met zijn muziek voert Emil Landman je naar momenten waarop je aan je piepkleine keukentafeltje zit, uit het raam staart en bedenkt dat alles wel goed zit zo.

The Brahms is een vierkoppige band die wederom gevormd is op de Herman Brood academie. Met hun eigenzinnige indiepop gecombineerd met sierlijke zanglijnen en vlugge gitaarpartijen maken ze het publiek aan het dansen. De band is geïnspireerd door Alt-J, Two Door Cinema Club en Vampire Weekend.

Meer informatie op www.hedon-zwolle.nl.

Emil Landman

Emil Landman

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/14/herman-brood-academie-talenten-trekken-langs-zwolle/18349/