apr 16

Geslaagd voetbaltoernooi OBS de Springplank

Voetbal noord 2 TNOp vrijdagmiddag 11 april werd er van half vier tot zes uur bij het trapveldje in het Noorden aan de Hobbemastraat een voetbaltoernooi gehouden voor leerlingen van basisschool de Springplank uit de Beukenstraat. De organisatie was in handen van Travers Welzijn.

Aan het toernooi deden zes teams mee. Het team van Moussa bestaande uit jongens van groep zeven en acht mocht zich de winnaar van het voetbaltoernooi noemen. Daarnaast werden er ook prijzen uitgedeeld voor Beste Speler, Beste Keeper, en werd er een Fair Play team prijs uitgereikt.

Foto 1 Noord Voetbal

“Het was erg leuk, maar wedstrijden van tien minuten zijn wel wat kort”, aldus een leerling. Fabian van Travers Welzijn vindt het een geslaagde middag, “tijdens mijn behoefte onderzoek bij  basisschool bleek dat de leerlingen naschools graag meer willen sporten en dan ook meer voetbal. Dus ik hoop op meer van dit soort ideeën!”

Foto 4 het Noorden

foto 3 het Noorden

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/16/geslaagd-voetbaltoornooi-obs-de-springplank/18497/