apr 25

Vlasakkers houdt 2 mei voorlopig haar laatste bingo

Bingokaart De Vlasakkers ugWijkvereniging De Vlasakkers organiseert vrijdag 2 mei aanstaande haar maandelijkse bingo. Een gezellig avondje uit voor bewoners van de Indische Buurt en andere wijken in Zwolle. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum Vlasakkers en begint om half acht, de zaal is open vanaf zeven uur.

De bingo van 2 mei is de laatste voor de zomerstop, de geplande bingo van juni gaat niet door omdat vrijwilligers van Wijkvereniging De Vlasakkers die week meelopen met de Zwolse avondvierdaagse. De onderbreking is slechts voor de zomermaanden, in september zien wij u graag terug bij onze maandelijkse bingo.

De Vlasakkers houdt iedere eerste vrijdag van de maand een bingo, het bekende spel waarbij de spanning hoog oploopt. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 15 bingorondes, per ronde zijn drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost € 7,50 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen.

Als afsluiting is er een extra ronde voor de geldprijzen. Hierbij is de troostprijs meestal vijfentwintig euro voor ‘rond de molen’ en de hoofdprijs is vijftig euro voor een volle kaart. Voor deze extra ronde wordt wel een aparte inleg gevraagd van één euro per bingokaart.

Tijdens het alom bekende spelletje is er regelmatig pauze voor een gesprekje met buurtgenoten, een hapje en een drankje. Voor de rokers is er dan tijd om buiten een sigaret op te steken.

Speel mee en win
Kom vrijdag 2 mei ook naar de Vlasakkers en speel mee.
Er zijn leuke prijzen te winnen!

Kijk op voor meer activiteiten van de wijkvereniging of activiteiten in de Indische Buurt op www.devlasakkers.nl.

Flyer Bingo Vlasakkers 2014-05-02

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/25/vlasakkers-houdt-2-mei-voorlopig-haar-laatste-bingo/18628/