apr 26

Vechtsportschool Tabonon nieuw in de wijk

TN Sportschool TabononNa lang zoeken heeft vechtsportschool Tabonon een nieuw pand gevonden aan de Floresstraat 2 in de Indische Buurt. Het nieuwe pand heeft drie trainingsruimtes. In mei hoopt Tabonon te verhuizen.

Tabonon heeft bijna 400 leden. En biedt in de avond en overdag verschillende trainingsmomenten. Het aanbod bestaat uit kickboksen, MMA, yoga, bootcamp en CrossFit. Ook worden er jeugdtrainingen aangeboden.

Eigenares Kamran: “ Ik wilde gratis parkeerruimte, twee zalen om sport aan te kunnen bieden, sanitaire voorzieningen, een gemeenschappelijke ruimte en eventueel een kantoortje.

En, misschien wel het allerbelangrijkste, de uitstraling van het pand moet bij Tabonon passen.  Het moet karakter hebben, het moet rauw zijn zoals vechtsport ook is. Mensen moeten zelf hard aan de bak, er zijn geen apparaten die je gaan helpen. Na lang zoeken hebben we eindelijk het ideale pand gevonden!”

Vechtsport deel 3

De opening van het pand is in juni, de sportschool viert dan ook haar 10-jarig bestaan. Tabonon is te vinden via www.tabononzwolle.nl of via Facebook.com/tabonon.

Vechtsport deel 2

Vechtsport deel 4

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/26/vechtsportschool-tabonon-nieuw-in-de-wijk/18632/