apr 27

Zaterdagnachtkoorts met Ferry ‘Soulshow’ Maat in Hedon

1635Gevulde dansvloeren, de grootste hits en een sfeer zoals alleen DJ Hans Stroeve hem weet neer te zetten; het langlopende concept Zaterdagnachtkoorts keert voor het eerst sinds de verbouwing terug naar Hedon. Voor de Soul & Disco edition van zaterdag 3 mei zijn o.a. de DJ’s Ferry Maat (Soulshow), Etienne La Faille en Jaap Brienen (Radio 6) uitgenodigd. De entree bedraagt 15 euro, de zaal gaat open om negen uur.

Ferry Maat is een grote naam in de Nederlandse radiowereld. Voor zijn meer dan 35-jarige carrière kreeg Ferry in september 2007 de Marconi Oeuvre Award. In 1972 begon hij met het programma waar hij legendarisch mee is geworden, de Soulshow. Nu is hij nog vaak in het land te vinden met zijn Soul Show On Tour waarbij hij mensen de sfeer van de Soul Show weer opnieuw laat beleven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het evenement.

Ferry Maat Persfoto 2014

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/27/zaterdagnachtkoorts-met-ferry-soulshow-maat-in-hedon/18642/