apr 29

Diezerpoorter lanceert App voor SmartPhone

DiezerpoorterWijkkrant Diezerpoorter komt met een speciale App voor SmartPhones. Via de App kunnen de bezitters van een iPhone, Android telefoon of WindowsPhone direct alle nieuwe berichten op de website of op de Facebook-pagina van de Diezerpoorter bekijken. Een App voor BlackBerry is binnenkort beschikbaar.

Het grote voordeel van de App is dat alle foto’s en al het nieuws van de Diezerpoorter in één oogopslag te vinden is. Bovendien krijgen bezitters van een SmartPhone een push-bericht als er iets nieuws op de Facebook-pagina of de website is geplaatst.

Naast nieuws zijn ook alle fotoalbums van de Facebook-pagina te bekijken. Groot voordeel is ook dat mensen geen Facebook-account nodig hebben om toch de foto’s te kunnen bekijken.

Reden voor deze innovatie is dat de redactie van de wijkkrant de bewoners in de wijk zo goed mogelijk wil informeren. De webmaster en adviseur van de redactie zegt hierover: “Naast nieuwsvoorziening via de papieren krant, Twitter, Facebook en de website wil de redactie ook inspelen op het toenemende gebruik van de mobiele telefoon. De SmartPhone wordt steeds belangrijker als medium voor het ontvangen van nieuws. Door de App maken we het gebruikers gemakkelijk om op de hoogte te blijven en om foto’s te bekijken.”

De App is beschikbaar in de AppStore, Google Play Store.

Download hem nu: iPhone, Android en Windows Phone.

app-01

 

 

App-03

app-04

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/04/29/diezerpoorter-lanceert-app-voor-smartphone/18656/