jun 03

De Fakkel viert vijftienjarig jubileum

OLYMPUS DIGITAL CAMERAChristelijke Boekwinkel De Fakkel is begin juni vijftien jaar gevestigd aan de Vechtstraat. Dat wordt gevierd met allerlei activiteiten in een vernieuwde winkel.

De Fakkel is een non-profit organisatie die tot doel heeft om geloofsopbouw te bevorderen door Bijbels, goede christelijke boeken en muziekdragers te verkopen. De Fakkel is een boekhandelsketen met vijftien filialen en een webwinkel / verzendboekhandel. De Fakkel gelooft dat goede boeken en muziekdragers levens van mensen kunnen veranderen.

Marianne Grandia
Op donderdagavond 12 juni komt de schrijfster Marianne Grandia haar nieuwe boek presenteren. Dit boek ‘Hemeldauw’ is begin mei van de drukpers gekomen. Ook zal ze vertellen hoe ze tot schrijven is gekomen en zal ze signeren. De avond begint om half acht ‘s avonds. Aanmelden voor deze avond kan mondeling in de winkel, telefonisch of per e-mail. De toegang is gratis.

Marianne Grandia

Marianne Grandia

Marianne schreef eerder ‘Witter dan sneeuw’. Deze debuutroman werd bekroond met de Publieksprijs Christelijk Boek 2012. Ook haar tweede roman ‘Lenteregen’ werd bekroond met de Publieksprijs Christelijk Boek 2013!

Meer hoogtepunten
Zaterdag 14 juni vormt het hoogtepunt van de jubileumactiviteiten. Vanaf 11 uur is de schrijfster Gerry Pap-van Munster aanwezig. Zij zal haar eigen gedichten voorlezen en haar gedichtenbundels signeren. Van 13:00 – 13:30 uur is er een optreden van de Nederlands (gospel)zangeres Sharon Kips. De hele dag is er koffie, thee en fris en kunnen er poffertjes worden gegeten.

Kortingsactie
Verder is er zaterdag een kortingsactie: 10% korting op alle artikelen behalve boeken.

Aanmelden
Christelijke Boekwinkel De Fakkel, Vechtstraat 72, 8024 CN Zwolle, (038) 45 35 888, zwolle@fakkel.nl, http://www.fakkel.nl

Microsoft Word - Fakkel - posterA4.doc

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/03/de-fakkel-viert-vijftienjarig-jubileum/19411/