jun 04

Zilveren Ladder Breeduit van start!

driezorg TNZilveren Ladder Breeduit gaat in juni van start met het optreden van chansonnière Annemiek van Bussel. Het optreden wordt gehouden in woon-zorgcentrum Arcadia. Zilveren Ladder Breeduit is een initiatief van Driezorg en Odeon de Spiegel Theaters en wordt ondersteund door De Gasthuizen. 

De artiest staat garant voor een aantrekkelijke voorstelling waarbij ontmoeting, verbazing en verbinding centraal zal staan. Annemiek van Brussel zal op 25 juni om zeven uur optreden. Dankzij een bijdrage van De Gasthuizen kan er een aantrekkelijke entreeprijs worden gerealiseerd. Deze bedraagt maximaal € 5,- p.p., inclusief kopje koffie en thee.

De Zilveren Ladder Breeduit is een onderdeel van de Zilveren Ladder; een samenwerking tussen Driezorg en Odeon de Spiegel Theaters. Doel van dit project is om cultuur en theaterbeleving onder senioren in en rond woon-zorgcentra te stimuleren.

Annemiek van Bussel

Annemiek van Bussel

Het bezoeken van voorstellingen in het theater wordt gestimuleerd door goede persoonlijke begeleiding van (senior-) vrijwilligers, vervoer op maat en een ontvangst op maat in de ‘Zilveren Lounge’. Voor senioren die om diverse redenen niet naar het theater kunnen is er De Zilveren Ladder Breeduit; door optredens te verzorgen op diverse locaties in de stad, kan ook deze doelgroep met muziek, dans en andere vormen van theater in aanraking komen.

 

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/04/zilveren-ladder-breeduit-van-start/19484/