jun 05

StreetMoves: het wijkevenement van Dieze!

StreetMoves Dieze 2013 TnOp zaterdag 7 juni wordt midden in Dieze-West het evenement StreetMoves georganiseerd. StreetMoves is een sportief wijkevenement voor jong en oud, georganiseerd door Club2Move. Club2Move is een samenwerking tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn, GGD IJsselland en de buurtbewoners van Dieze.

StreetMoves staat in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de hele wijk. Dit jaar staan de thema’s WK-voetbal en Multiculti centraal. Om 16:00 uur kunnen teams van zes personen zich opgeven om mee te doen.

Het evenement bestaat uit de volgende onderdelen: stormbaan, pannakooi, schminken, levend tafelvoetbal, workshop cupcakes, springkussen, oud Hollandse spelletjes en een graffiti workshop.

StreetMoves is er voor alle leeftijden. Ook voor een hapje en een drankje bent u van harte welkom! Wilt u een gezellige middag en avond? Kom dan op zaterdag 7 juni 2014 van 16:00 tot 20:00 uur naar de Kastanjestraat in Dieze-West.

StreetMoves Dieze 2014

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/05/streetmoves-het-wijkevenement-van-dieze/19534/