jun 07

Wegwerkzaamheden bij Het Noorden in laatste fase

Zwolle logo gemeente TnWijkbewoners kunnen inmiddels weer over de vernieuwde Burg. Roelenweg en rotonde rijden. Vanaf deze week start aannemer Schagen met de uitvoering van de laatste werkfasering van het reconstructieproject.

Het werk vindt van maandag 2 juni tot begin juli 2014 op de Pannekoekendijk plaats, tussen de rotonde en de kruising met de Katerdijk, autoverkeer kan hier niet komen. Gedurende die periode blijft eenrichtingsverkeer voor fietsers op de Schuttevaerkade gelden, waarbij fietsers vanaf de rotonde Burg. Roelenweg/Pannekoekendijk, uitsluitend richting de Schuttevaerkade/Rembrandtlaan kunnen rijden.

kaartje fase 4 publicatie.indd

In het weekeinde van vrijdag 20 juni om zeven uur t/m zondag 22 juni aanstaande vinden de asfalteringswerkzaamheden plaats in het gehele projectgebied. Vanwege deze activiteiten zijn de Burg. Roelenweg, Schuttevaerkade en het noordelijk deel van de Pannekoekendijk geheel afgesloten voor het autoverkeer. Voor de snellere alternatieve routes kijkt u op website zwolle.nl/roelenweg.

kaartje fase 4 afsl publicatie.indd

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/07/wegwerkzaamheden-bij-het-noorden-in-laatste-fase/19511/