jun 10

Nieuwe kledingbeurs van Kledinglijn4

driezorg TNBent u op zoek naar mooie tweedehands kleding of accessoires? En daarbij ook nog gratis make-up- en kleuradvies ontvangen? Kom dan op woensdag 11 juni a.s. – tussen 13:30 en 16:30 uur – naar de nieuwe kledingbeurs van Kledinglijn4, in de nabijgelegen wijk Aa-landen, bij activiteitencentrum Rijnlaan, aan de Rijnlaan 45 in Zwolle. De beurs wordt geopend door Wim van Hattum, wijkmanager Aa-landen.

Kledinglijn4 is een gezamenlijk project van InteraktContour, Frion, RIBW Groep Overijssel en Driezorg. In het project werken verschillende cliënten en bewoners samen rondom het thema ‘kleding’. De werkzaamheden variëren van inzamelen tot sorteren en van strijken tot prijzen. De kledingvoorraad wordt aangevuld door onder andere tweedehands kledingwinkel ‘Robbedoes’ uit Heino en vele anderen.

Foto 1 Kledinglijn4Kledingbeurs
Samen is er toegewerkt naar deze eerste kledingbeurs, waar nette tweedehands kleding en accessoires worden verkocht. De opbrengst van deze beurs vloeit terug in het project voor nieuwe investeringen. Niet verkochte kleding gaat weer door naar een ander goed doel.

Foto 2 Kledinglijn4 Gratis make-up-, kleuradvies èn nagels lakken
Daarnaast kunt u tijdens de beurs ook terecht bij de schoonheidsspecialisten-in-opleiding van het Deltion college. Zij bieden deze middag gratis make-up- en kleuradvies aan. Ook is er de mogelijkheid om uw nagels te laten lakken.

Posterkledingbeurs11juni_zps2097959b(1)

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/10/nieuwe-kledingbeurs-van-kledinglijn4/19568/