jun 12

The Young Ones zoekt acteertalent van 6 – 26 jaar!

The Young Ones Tn13 september auditie dag voor tien nieuwe theaterprojecten.
Be a Young One en schrijf je in!

The Young Ones presenteert dit najaar maar liefst 10 theaterproducties waarvoor zij op zoek zijn naar theatertalent van 6 t/m 26 jaar. Tevens onthult zij het theaterspektakel van de winter 2014: AMADEUS. Een muzikaal en filmisch theateravontuur gespeeld door 45 jonge talenten, een live orkest en professionele acteurs.

Door het toenemende aantal jongeren dat zich opgeeft voor de diverse theaterproducties van The Young Ones, zijn er dit seizoen nieuwe producties aan het aanbod toegevoegd. Met dit nieuwe theateraanbod wil The Young Ones een breed platform creëren voor jongeren van 6 tot 26 jaar die in hun vrije tijd met theater bezig willen zijn op verschillende niveaus en in verschillende soorten producties.

Ook voor auditanten die nog niet precies weten wat ze willen is de auditiedag op 13 september geschikt. Na de audities krijgt iedereen een persoonlijk advies over welke productie het best bij ze past.

De volgende producties gaan in het najaar van start:
Snelkookpanvoorstelling – FLOOD,  Young Ones Start Up, Young Ones Kick Off, Young Ones Take Off, Young Ones Express, Young Ones On the Move, Young Ones & Co – Grupo Revolver, Young Ones Master en de nieuwe Winterproductie Amadeus!

Amadeus
Regie: Jeroen Kriek – Tekst: Yvon Haan

Amadeus – een muzikaal en filmisch theateravontuur over het koesteren en uitbuiten van talent In een spookachtig, bouwvallig theater keren we terug naar verschillende momenten uit het leven van Mozart, hoe hij als 6-jarige door zijn vader geprepareerd wordt voor zijn eerste concert, hoe zijn talent de hemel in wordt geprezen, maar hij zelf niet wordt gezien en uiteindelijk hoe hij – eenzaam – sterft in zijn onmacht te dealen met de wereld en de mensen om hem heen. Deze momenten worden, meer dan in andere jaren, vormgegeven met muziek (zang), dans en film.

De audities
De audities vinden plaats op zaterdag 13 september in het Young Ones Theater aan de Bisschop Willebrandlaan. Om auditie te kunnen doen is aanmelden vereist. Dit kan via www.theateryoungones.nl. Op de website staat ook meer informatie over auditievoorwaarden, repetitiedagen en wat het inhoudt om auditie te doen bij The Young Ones.

Auditie Theater Young Ones

The Young Ones
The Young Ones is een broeinest voor theatertalent en laat jonge makers, spelers, en vormgevers binnen een professioneel kader en begeleiding hun weg vinden in de podiumkunsten.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/12/the-young-ones-zoekt-acteertalent-van-6-26-jaar/19669/