jun 17

Aan tafel met Dubbelgreep

Dubbelgreep Tn‘Aan tafel’ is dit jaar het thema van het eindconcert van Dubbelgreepleerlingen. Alle geboden muziekstukken hebben iets met eten, drinken, tafels of gasten te maken.

Zoals gebruikelijk worden er voor de grote avonden van Dubbelgreep allerlei ensembles samengesteld, Er zal een gitaar-ensemble, een fluitorkest, en een strijkorkest te horen zijn naast natuurlijk zang, piano, accordeon en meer. Het is zaak om goed te luisteren, logisch zult u zeggen, maar er is een quiz en u kunt leuke (lekkere) prijzen te winnen.

U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 21 juni het concert bij te wonen. Aanvang: 19:30 uur Plaats: Oosterkerk te Zwolle (ingang: Koewegje 2). Zorg dat u er bij bent!

Kaarten voor het concert zijn te bestellen via info@dubbelgreep.nl. In de voorverkoop (t/m woensdag 18 juni) kosten de kaarten 7 euro 50, aan de deur 10 euro. Kinderen van de basisschool en Dubbelgreepleerlingen mogen gratis naar binnen.

Dubbelgreep is dit jaar 25 jaar actief in Zwolle. Het muziekonderwijs bestaat uit individuele lessen, maar er wordt regelmatig samengespeeld. Dubbelgreep biedt kwalitatief goed muziekonderwijs voor volwassenen en kinderen, zowel instrumentale lessen, als zanglessen zijn mogelijk. Instromen kan gedurende het gehele jaar, al dan niet na een kennismaking les. Meer informatie: www.dubbelgreep.nl of tel. 038-230 20 84.

foto 1 Dubbelgreep

Foto 2 DubbelgreepFoto 3 Dubbelgreep

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/17/aan-tafel-met-dubbelgreep/19784/