jun 17

Bij Bosshardt start “jonge moedersgroep”

Bij Bosshardt TnBuurtontmoetingspunt Bij Bosshardt aan de Geert Grootestraat 9-11 gaat na de zomervakantie starten met een “ jonge moedersgroep”. Om te beginnen worden nog voor de zomervakantie twee koffieochtenden voor jonge moeders georganiseerd.

Voor iedereen die het leuk lijkt om samen met andere jonge moeders ervaringen te delen zijn er activiteiten te doen (zoals kinderkleding maken) en veel plezier maken. Tijdens de koffieochtenden kan je elkaar ontmoeten en kennismaken!

Voor de kinderen is er op die ochtenden een leuke kookactiviteit. Er worden cupcakes gebakken en versierd. Kinderen kunnen dus ook meekomen. De koffieochtenden zijn op woensdag 25 juni en woensdag 2 juli van 10:00 tot 12:00 uur.

 

Jonge Moeders Bij Bosshardt

Huiskamer
Buurtinloopcentrum ‘Bij Bosshardt’ vindt sinds september vorig jaar onderkomen in het Andreascentrum aan de Geert Grootestraat 9-11 in de wijk Dieze. Gemiddeld bezoeken dagelijks zo’n 25 personen deze ‘huiskamer van de buurt’, veelal voor een praatje en een kop koffie of thee of voor de gezamenlijke lunch. Hoogtepunt van de week is de donderdag. Dan wordt er eerst gezamenlijk gekookt en vervolgens wordt het resultaat gezamenlijk genuttigd. Timmerman: ”Die kookmiddag is nog steeds de topper van de week. Die houden we er dan ook in. Maar het is wel belangrijk om de bestaande activiteiten uit te breiden, in de hoop ook dat ons inloopcentrum door een steeds bredere doelgroep wordt bezocht. Wij zijn er niet voor één specifieke groep mensen. Iedereen is welkom.” ‘Bij Bosshardt’ is geopend op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Het is de bedoeling om binnenkort ook op vrijdag open te zijn. Kledingboetiek De Kleine Knip; eveneens gevestigd in het Andreascentrum, is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden? Dan kun je bellen met Petra Timmerman, coördinator van Bij Bosshardt, telefoonnummer 06-13174491 of mailen naar bij.bosshardt.zwolle@legerdesheils.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/17/bij-bosshardt-start-jonge-moedersgroep/19780/