jun 17

De Fakkel viert 15-jarig jubileum

De Fakkel TNChristelijke boekwinkel De Fakkel heeft van 10 – 14 juni het 15-jarig jubileum van de vestiging aan de Vechtstraat gevierd. In de weken ervoor was de winkel al verbouwd. De hele week waren er attenties voor klanten, thee en koffie en voor kinderen een grabbelton.

Op donderdagavond kwam de schrijfster Marianne Grandia haar nieuwe boek Hemeldauw presenteren. Dit boek is begin mei van de drukpers gekomen. Ook vertelde ze hoe ze tot schrijven is gekomen en signeerde ze haar boeken. Verder presenteerde de in Herxen geboren dichteres Gerrie Pap-van Munster haar eerste dichtbundel Huis van mijn gedachten. Ze vertelde erover, las gedichten voor en uiteraard signeerde ze.

De Fakkel 4

Marianne Grandia in de vernieuwde Fakkel

Ook was er op zaterdagmiddag een mini concert van de gospelzangeres Sharon Kips. En natuurlijk werden de prijzen van de kleurwedstrijd uitgereikt. Ook deze dag werd druk bezocht. “We hebben veel positieve reacties ontvangen over de vernieuwing van de winkel, maar ook over de activiteiten van de afgelopen week.”‘, aldus Winkelcoördinator Alie Klein Haneveld.

Sharon Kips tijdens haar optreden

Sharon Kips tijdens haar optreden

De Fakkel 6

De Fakkel 1

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/17/de-fakkel-viert-15-jarig-jubileum/19768/