jun 19

Creatieve Coöperatie presenteert programma over architectuur

creatieve-werkplaats-28De Creatieve Coöperatie presenteert op vrijdagavond 20 juni 2014, vanaf vijf uur in samenwerking met Architectuur Biënnale Zwolle, een divers programma rond het thema leegstand en gebouwen in transitie.

U kunt  verschillende iconische panden in en rond de Zwolse binnenstad aandoen. Gebouwen die in transitie zijn, of al een nieuwe bestemming hebben gekregen. U bezoekt de Grote of Sint-Michaëlskerk, Villa Hofvliet, City Post en de Creatieve Coöperatie. Op deze locaties zijn diverse activiteiten. De een inhoudelijk, de ander cultureel. Zo kunt u bijvoorbeeld in de Grote Kerk genieten van een orgelconcert van Toon Hagen of bij Villa Hofvliet van een historische lezing.

Aan het eind is er een BBQ diner in de Creatieve Coöperatie. Deelname kan voor vijftien euro en er moet contact worden betaald. Aanmelden kan via de website. De route en programma zijn op te halen aan het Gasthuisplein 12 en bij de Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat.

creatieve-werkplaats-25

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/19/creatieve-cooperatie-presenteert-programma-over-architectuur/19809/