jun 20

Vrijwilligers zomerweek Focus op Verbinden gezocht

tent FocusDe zomervakantie komt er weer aan. Op een aantal woensdagmiddagen wil Focus op Verbinden voor kinderen van vier tot veertien jaar evenementen organiseren. Ze zoeken daar voor nog vrijwilligers.

De vrijwilligers kunnen zich melden voor de volgende dagen: 9 juli, 23 juli, 30 juli, 6 augustus en 13 augustus. De tijden voor de zomermiddagen bij het zoeken naar vrijwilligers zijn van 12.00 tot 17.30 uur. Deze zomermiddagen zijn voor kinderen in de wijk Diezerpoort, die niet op vakantie gaan. Tijdens deze middagen zullen tenten gebouwd worden, een waterparcours wordt aangelegd, er wordt toneel gespeeld en nog veel meer.

Ben je als vrijwilliger creatief, handig, een manusje van alles, energiek, flexibel en vindt je het leuk om lekker bezig te zijn? Kun je meedenken, voorbereiden en op de middagen met de kinderen lekker aan de gang? Dan is dit vrijwilligerswerk misschien iets voor jou! Neem dan contact op met Focus op Verbinden voor meer informatie. Telefoonnummer: 038-4525802. Of mailt u naar focusopverbinden@focuszwolle.nl. Informatie kunt ook vinden op: www.focuszwolle.nl en Facebookpagina Focus op Verbinden.

flyer vrijwilligers Focus

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/20/vrijwilligers-zomerweek-focus-op-verbinden-gezocht/19865/