jun 25

‘De Terp’ biljart puur voor de gezelligheid

Biljartvereniging De Terp TNAls onderdeel van Wijz wordt er al ruim veertig jaar gebiljart bij ‘De Terp’. Een zomerstop kent biljartvereniging De Terp niet, er wordt gewoon doorgespeeld. In de wintermaanden twee keer per week op maandag en woensdag, in de zomer spelen de heren alleen op de woensdagmiddag in het biljartzaaltje aan de Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost.

“De biljartvereniging heeft op dit moment tweeëndertig leden, waarvan de leeftijd varieert van 60 tot 90 jaar”, meldt Carel Dreuning.

“We zijn een club voor de gezelligheid en ook voor de sociale contacten. Mochten er meer mensen lid willen worden, dan kan er altijd contact met ons worden opgenomen”, aldus de secretaris van de biljartvereniging.

Carel Dreuning (links) met een aantal leden van biljartvereniging De Terp

Carel Dreuning (links) met een aantal leden van biljartvereniging De Terp

Elk jaar maken leden van biljartvereniging De Terp met hun partners een busreis. Mede dankzij een bijdrage uit het potje van de gemeente ‘premie op actie’ was het mogelijk om voor een redelijk bedrag mee te gaan. De busreis ging dit voorjaar naar Vorden, waar ze eerst werden getrakteerd op koffie met gebak. Vervolgens heeft het reisgezelschap onder leiding van een gids de kastelenroute gedaan. Als afsluiting hebben zij in Nordhorn genoten van een lopend buffet.

Wilt U meer weten?
Stuur dan een berichtje naar de secretaris van de biljartvereniging, via e-mailadres c.dreuning@home.nl of kom gewoon even langs op de woensdagmiddag.

Biljartvereniging De Terp, een club voor gezelligheid en sociale contacten

Biljartvereniging De Terp, een club voor gezelligheid en sociale contacten

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/25/de-terp-biljart-puur-voor-de-gezelligheid/19976/