jun 25

Wezo Waardevol Award gaat naar Cycloon

Cycloon TNVrijdag 20 juni is de eerste keer de Wezo Waardevol Award uitgereikt. Dit gebeurde tijdens het Wezo Zomer Symposium. De prijs is bedoeld om bedrijven die op een goede manier omgaan en werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, te belonen en extra te stimuleren. De jury onder leiding van wethouder René de Heer, selecteerde uit de genomineerde werkgevers, Cycloon Post & Fietskoeriers uit de Floresstraat 17B als winnaar. Dit bedrijf heeft naar het oordeel van de jury het meest verdienstelijk geïnvesteerd in duurzame arbeid voor mensen met een arbeidsbeperking. 

“We zorgen dat er altijd iemand beschikbaar is die voor duidelijkheid of voor begeleiding kan zorgen. Verder proberen we mensen erg veel vertrouwen te geven en te kijken naar hun mogelijkheden. We richten daar het werk zoveel mogelijk op in. Als we denken dat mensen zich kunnen ontwikkelen en ze willen dat zelf ook, dan bieden we ze die kan”, aldus Ruben Hiddink, Bedrijfsleider Cycloon Post.

foto wezo

De Wezo Waardevol Award is een initiatief van Stichting ‘Iedereen Doet Mee!’. Dit fonds financiert de plaatsing van mensen met een arbeidshandicap bij maatschappelijke werkgevers als kringloopwinkels, welzijnsstichtingen, zorgboerderijen. Iedereen Doet Mee!” heeft een fonds ontwikkeld waarmee jaarlijks 12 tot 15 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam worden geplaatst bij maatschappelijke werkgevers als kringloopwinkels, welzijnsstichtingen en zorgboerderijen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/25/wezo-waardevol-award-gaat-naar-cycloon/19996/