jun 27

Hedon presenteert That’s What She Said

That's What She Said TnVorig jaar werd That’s What She Said door de jury gekozen als winnaar van de Clash of the Coverbands, de grootste coverbandcompetitie van de lage landen. De band mocht zichzelf dus afgelopen jaar Beste Coverband van de BeNelux noemen.

Terecht want de mannen weten een eigen draai te geven aan de meest uiteenlopende genres. That’s What She Said is vrijdag 4 juli gratis te zien in poppodium Hedon. Het optreden begint om half tien, de zaal is open vanaf half negen.

That’s What She Said is een gevleugelde uitspraak en zorgt voor gedenkwaardige avonden. De coverband wordt alom geroemd om hun repertoire en geliefd om hun kwaliteit.

De formatie speelt een verfrissend repertoire (eindelijk een keer niét die doodgespeelde discoklassiekers) en bezit de creativiteit om van elk nummer iets te maken. Ze zien een uitdaging in het maken van feestjes en een ware kunst in het spelen van goede muziek.

That's What She Said Pressphoto

De band poseert in de Diezerstraat

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2014/06/27/hedon-presenteert-thats-what-she-said/20092/