feb 10

Beleef een sPECtaculaire voorjaarsvakantie

HCO Zwolle TnNog even en de carnavals- of voorjaarsvakantie begint, een mooi moment om de fototentoonstelling over PEC Zwolle in het HCO te bezoeken. Het Historisch Centrum Overijssel biedt tot begin maart diverse gratis activiteiten aan bij de FOTOntdekkingen sPECtaculair! Zo is er een dagelijkse expositie met unieke historische foto’s van PEC Zwolle.

Ben jij dol op voetbal, fan van PEC Zwolle en kun jij goed puzzelen? Doe dan mee aan de puzzeltocht en krijg na afloop een echte PEC Zwolle goodiebag. Combineer de puzzeltocht met de film over PEC in Europa en beleef met jouw ouders, vriendjes of voetbalmaatjes een sportief middagje.

Woensdag 11 februari wordt om 14:00 uur PEC the movie ‘KNVB Bekerfinale’ vertoond en kun je nogmaals genieten van de wedstrijd waarmee PEC Zwolle de beker won!

Voormalig sportjournalist Steven ten Veen houdt donderdagavond 19 februari een lezing. Ten Veen vertelt vanaf half ach over de geschiedenis van PEC en over zijn ervaringen als journalist.

HCO FOTOntdekking PEC

PEC the movie is er woensdag 25 februari weer met om 14:00 uur de film ‘PEC in Europa’. De eredivisieclub blikt vooruit op de kansen in het Europees voetbal.

Presentatie: de historie van PEC Zwolle
PEC Zwolle kenner Folly van Dam vertelt u 4 maart vanaf 14:00 uur over de historie van de club en het stadion. Vervolgens neemt hij u mee door de foto-expositie sPECtaculair.

PEC Zwolle HCO

FOTOntdekkingen
Onder de noemer ‘FOTOntdekkingen’ brengt het Historisch Centrum Overijssel in eigen huis én op wisselende locaties in de stad unieke historische foto’s van Zwolle in beeld. Foto’s die het verdienen van schatkamer naar toonkamer te worden gehaald.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/02/10/beleef-een-spectaculaire-voorjaarsvakantie/24120/