sep 08

Vrouwen leren samen Nederlands

Taaloefenwerkplaats ugDe Taaloefenwerkplaats Dieze is weer begonnen met taallessen. In deze oefenwerkplaats oefen je als deelnemer de Nederlandse taal. Ook kom je meer te weten over de Nederlandse maatschappij waardoor bepaalde omgangsvormen beter te begrijpen zijn en worden je contacten vergroot.

Het is plek voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden. Nederlands is een ingewikkelde taal, vooral als je er niet mee bent opgegroeid.

De taaloefenwerkplaats is een veilige plaats om Nederlands te leren. Fouten maken is hier geen probleem, het is zelfs goed want daar leer je van.

Je leert er op een leuke en vooral interactieve manier. Door middel van taalspelletjes, toneelstukjes, maar ook gewoon gezellig kletsen met elkaar. Door oefening in een groep krijg je sociale contacten met andere deelnemers en breid je jouw vaardigheden en competenties uit.

Taaloefenwerkplaats Vlasakkers

Wil jij graag Nederlands leren?
Kom dan op dinsdagochtend tussen half tien en half twaalf naar Taaloefenwerkplaats Dieze in wijkcentrum de Vlasakkers aan de Vlasakkers 10 in Zwolle. Neem voor meer informatie contact op met de coördinator in de Vlasakkers: Lianne de Kort 06-81946780 of met Mustafa Marangoz 06-21526781.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/09/08/vrouwen-leren-samen-nederlands/26255/