sep 12

The Young Ones zoekt pril theatertalent

Young Ones TnThe Young Ones presenteert dit najaar negen nieuwe theaterproducties waarvoor zij op zoek zijn naar theatertalent van 6 tot en met 26 jaar. Highlight in het aanbod is een nieuw theaterspektakel dat dit keer niet zal plaatsvinden in de vorm van de bekende winterproductie, maar een grote openluchtvoorstelling in het voorjaar: The Animals.

The Animals is een muziektheatervoorstelling die is geïnspireerd op het boek Animal Farm van George Orwell (1954). Ook kun je auditie doen voor de voorstelling ‘HEROIN’. Een voorstelling over de uitersten van het nachtleven, gemaakt repetitiemarathon van tien aaneengesloten dagen en nachten.

Voor de jonge acteertalenten, die nog niet precies weten wat ze willen, is de auditiedag op 19 en 20 september aan de Bisschop Willebrandlaan ook geschikt. Na de audities krijgt iedereen een persoonlijk advies over welke productie het best bij ze past.

Young Ones Auditieposter sept 2015

De volgende producties gaan in het najaar van start:

  1. The Animals (10 t/m 26 jaar) – regie: Jeroen Kriek
  2. HEROIN (16+) – regie: Jeroen Kriek
  3. Start Up (6+) – regie: Silas Neumann
  4. Kick Off (10+) – regie: Anne- Minke Meijer
  5. Level Up  (12+) – regie: Sarah Evers
  6. On Air (12+) – regie: Esther van Til
  7. Vaders & Moeders (15+) – regie: Corien Feikens
  8. TROY (15+) – regie: Irene Kriek
  9. Master (18+) – regie: Peer van den Berg & Jeroen Kriek

Alle producties (met uitzondering van The Animals, HEROIN en Master) spelen hun voorstelling op het Young Ones Festival in december 2015.

Nieuwe website
Meer informatie over alle producties, inschrijven, auditie doen en hoe spelen bij The Young Ones werkt lees je op de gloednieuwe website van The Young Ones, die gelijktijdig met het nieuwe aanbod is gelanceerd! Kijk snel op www.theateryoungones.nl.

The Young Ones is een cultureel broeinest voor jong (theater) talent in Oost-Nederland met een unieke manier van werken. Zij maakt professionele, energieke en beeldende voorstellingen en voert theater- en culturele projecten uit met kinderen en jongeren in de leeftijd van 10 t/m 26 jaar vanuit grote verhalen met thema’s die door de jaren heen actueel blijven, of weer actueel geworden zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/09/12/the-young-ones-zoekt-pril-theatertalent/26267/