sep 15

Kinderplezier Zwolle deelt disco in naar leeftijd

Kinderplezier Zwolle TnKinderplezier Zwolle organiseert eens per maand een kinderdisco in de Vlasakkers. Voor de zomervakantie hebben de moeders uit de Indische Buurt al twee disco’s gehouden om te kijken hoe zo’n avond er in de praktijk uitziet.

Angela van Oosten en Bianca Schenkel starten vrijdag 18 september met de eerste kinderdisco van het nieuwe seizoen. Na twee proefdisco’s hebben zij besloten de avond te verdelen in twee leeftijdsgroepen.

“We draaien nu van zeven tot acht uur disco voor kinderen tot elf jaar en het tweede uur (van acht tot negen) voor elfjarigen en ouder. Zo krijgen de allerkleinsten meer ruimte en kunnen we de muzieksmaak beter afstemmen, die verschilt nogal per leeftijd. We willen graag alle kids een leuk en gezellig disco uurtje geven”, legt Bianca uit.

Verder blijft alles hetzelfde als voor de zomer en meisjes en jongens lekker swingen op leuke muziek. De disco is gratis, alleen voor limonade en een zakje snoep betaal je € 0,50. Ranja kost twintig eurocent.

De kinderdisco van Kinderplezier Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door Travers Welzijn.

Kinderdisco Kinderplezier Zwolle 2015-09-18

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/09/15/kinderplezier-zwolle-deelt-disco-in-naar-leeftijd/26274/