okt 01

Nostalgisch kegelen op houten banen

Zwols Kegelhuis TnHet Zwols Kegelhuis nodigt iedereen vrijdag 9 oktober uit voor een ouderwets gezellige kegelavond. Vanaf 19.30 uur kunt u komen kegelen op de houten banen aan de Van Wevelinkhovenstraat 103 in Dieze-Oost.

Het is een avond is voor kegelaars, maar ook voor hen die nog nooit gekegeld hebben. Ook niet kegelaars zijn deze avond dus van harte welkom. Dus neem gerust je buurman, -vrouw, vriend, vriendin, enzovoort mee!

De kosten voor deelname zijn € 5.00 per persoon en niemand gaat met lege handen naar huis. Geef u op, maar wees er vlug bij want vol is vol!

Voor meer informatie kunt u mailen naar zkb@ziggo.nl, bellen met 038 – 465 20 21 of kijk op de website van de Zwolsche Kegel Bond.

Zwols-Kegelhuis

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/10/01/nostalgisch-kegelen-op-houten-banen/26443/

1 reactie

    • Ria Krijnen on 2 oktober 2015 at 16:39

    Prachtig initiatief van jullie, dat doet me goed. Hopelijk kunnen wij, Piet en ik meedoen, máár eea is niet zeker. Je hoort spoedig van ons. Veel groeten van Piet en mij, Ria. Wij wonen nu in Dordrecht.

Reacties zijn uitgeschakeld.