okt 09

Griezelig hollen door Zwolle

Halloween Run2Day ugHet centrum van Zwolle staat zaterdagavond 31 oktober in het teken van de Run2Day Halloween Run, presented by Saucony. Ongeveer 200 griezelig geschminkte hardlopers rennen door het centrum van de stad. Maar wees er wel heel snel bij als je durft! Want al jaren zit deze gratis loop supersnel vol.

Angstaanjagende zombies en skeletten jagen argeloze voorbijgangers en uitgaanders de stuipen op het lijf. Beats gaan door merg en been, want jij kunt nergens heen.

Lopers in Halloween outfit starten om 21:00 uur bij de in een spookhuis omgetoverde Run2Day winkel aan de Vechtstraat 31. Ze zullen de stad tot 22:00 uur onveilig maken. There is no escape! Je hart gaat tekeer, iedereen haalt gejaagd adem, Halloween muziek vult de nacht: ren voor je leven, want dit is de Halloween Run 2015!

Doe mee als je durft! Schrijf je in voor de griezeligste loop van het jaar via zwolle@run2day.nl. Vermeld bij de inschrijving je naam, geslacht en t-shirt maat. Elke deelnemer krijgt een limited edition Run2Day Halloween shirt. De deur gaat open om 19:00uur om iedereen van een awesome skull face painting te voorzien. De run zal ongeveer tussen de 5 tot 8 km zijn, tussendoor zullen er twee stops zijn. Als je 3 tot 4km achter elkaar kunt hardlopen dan kun jij meedoen aan de Halloween Run 2015. We lopen als één grote scary groep door de stad!

Rennende lijken door de stad, muziek vanaf een fietsjoe fietstaxi die de deelnemers voortjaagt door het holst van de nacht. Run2Day maakt hardlopen nog leuker, maar op 31 oktober zijn ze bloedserieus!

When dawn is at hand, we run like the devil is chasing us! Be part of the most scarry run of the year! If you dare!

Bekijk het filmpje van Mark van de Worp (Emotion films) en Eddie Sevink (Run2Day Zwolle) om vast in de stemming te komen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/10/09/griezelig-hollen-door-zwolle/26477/