okt 11

Vlasakkers viert Halloweenfeest in Indische Buurt

Halloween Indische Buurt TnOp de laatste avond van oktober, als het buiten helemaal donker is, viert Wijkvereniging De Vlasakkers een groots Halloweenfeest in de Indische Buurt. Jonge spookjagers gaan zaterdag 31 oktober vanaf half zeven op zoek naar een dozijn enge figuren in de wijk. Scream, Eddy de Clown, Dracula, mummies, duivels en spoken, je moet ze allemaal vinden.

Na de speurtocht is het feest in het buurthuis en worden er leuke Halloween spelletjes gespeeld. Wijkcentrum de Vlasakkers wordt net als voorgaande jaren omgebouwd tot het engste buurthuis uit de omgeving, met een spannende spooktunnel. Alleen via deze angstaanjagende griezelgang kun je de feestzaal in! Als afsluiting gaan alle kinderen Marshmallows bakken rond het kampvuur. Rond half tien gaan alle kinderen met een kleine verrassing naar huis.

Ben je 6 jaar of ouder en durf jij het aan?
Geef je dan vóór 24 oktober op bij Betty de Jong in de Vlasakkers of Helga van den Berg in het jeugdhonk. Voor het Halloweenfeest wordt een eigen bijdrage gevraagd van één euro voor leden en één euro vijftig voor niet-leden. Graag bij opgave even doorgeven of uw kinderen alleen naar huis mogen lopen. Ouders die hun kinderen komen ophalen moeten ook door de spooktunnel naar binnen.

Het Halloweenfeest in de Indische Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door Wijkvereniging De Vlasakkers, Travers Welzijn en vrijwilligers uit de Indische Buurt!

Halloween Indische Buurt 2015-10-31

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/10/11/vlasakkers-viert-halloweenfeest-in-indische-buurt/26490/