okt 25

Concert Bazuin met bewegend beeld

debazuin_TN webHarmonieorkest ‘De Bazuin’ geeft op zaterdag 14 november een concert dat geheel aan de stad Zwolle is gewijd. Niet alleen de oren, maar ook de ogen worden getrakteerd. Het A- en B-orkest spelen de meest uiteenlopende muziek en op de achtergrond kunt u genieten van foto’s en bewegende beelden.

Heeft u nog geschikt beeldmateriaal? Reageer dan op de oproep van Bazuin: “We kunnen uw creativiteit goed gebruiken, stuur uw mooiste foto’s of bewegende beelden in van Zwolle met als thema; Zwolse helden, Natuur, Cultuur, Architectuur, Religie, Blaasmuziek, Uit de oude doos of Vergeten plekjes. Uw bijdrage ontvangen wij graag op prdebazuinzwolle@gmail.com.”

De muziek zal in verschillende thema’s ten gehore gebracht worden. Herman Brood en de broertjes Mulder komen voorbij tijdens het thema ‘Zwolse helden’, en natuurlijk mogen de Peperbus en Fundatie niet ontbreken bij het thema ‘Architectuur’. U ziet de bekendste plekken van Zwolle, maar ook plekken waarvan menig Zwollenaar het bestaan (nog) niet weet!

Programma
Het A-orkest speelt onder andere ‘Hobbits’, het vijfde deel uit de Lord of the Rings-symfonie van Johan de Meij, ‘Crown Imperial’ van William Walton en ‘October’ van Eric Whitacre. Het B-orkest zal samen met het A-orkest ‘The new world symphony’ van Dvorak ten gehore brengen.

De Bazuin web ab

De leden van Bazuin zien u graag op dit bijzondere concert en wie weet ziet u uw eigen foto terug achter het orkest!
Datum: zaterdag 14 november 2015, 20.00 uur.
Locatie: De Bolder, Dobbe 29 te Zwolle
Entree: €5,- tijdens de voorverkoop, €7,50 aan de deur Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden maar kunnen ook gereserveerd worden via prdebazuinzwolle@gmail.com.

Voor meer informatie, zie de Website

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/10/25/concert-bazuin-met-bewegend-beeld/26539/