Kerstfeest bij Doomijn peuterspeelzaal Beukenstraat

Kerstfeest Psz Beukenstraat ugPeuterspeelzaal Beukenstraat heeft woensdagavond 16 december met alle peuters het kerstfeest gevierd. Om 17:00 uur komen de peuters met hun ouders de gezellig versierde speelzaal binnen.

Ze worden verwelkomd op de klanken van mooie kerstmuziek gemaakt door juf Daniëlla (muziekdocente Doomijn) op viool en juf Inge (pedagogisch medewerker Beukenstraat) op saxofoon. Nadat alle ouders van hun kind afscheid hebben genomen, gaan de peuters in een lange slinger door de gang met sfeerverlichting naar het speellokaal. Daar gaat juf Daniëlla zingen en binnen korte tijd zijn alle peuters aan het dansen en muziek maken.

Na een half uurtje gaan ze met z’n allen terug naar de speelzaal waar voor de peuters een heerlijk feestmaal staat te wachten. Na al dat dansen en zingen smaken de patatjes extra lekker. Om 18:30 uur is het feest weer voorbij en krijgen alle peuters hun zelfgemaakte knutselwerkjes (kerstboom en kerstster) mee naar huis.

Kerstfeest Psz Beukenstraat 2015-12-16

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2015/12/22/kerstfeest-bij-doomijn-peuterspeelzaal-beukenstraat/26926/